Чернігівці регулярно виливають залишки рідкої їжі до напівпідземних баків для сміття, що за умов підвищеної температури може сприяти поширенню хвороботворних мікроорганізмів.
Про це повідомила пресслужба комунального підприємства АТП-2528, яке ослуговує контейнери та проводить їх дезінфекцію та миття.
«Регулярне миття напівпідземних контейнерів показує, що деякі мешканці будинків мають непоборну звичку дивним чином виливати недоїдені борщі в баки, — зазначається у дописі, — Розумні чернігівці вчили біологію і усвідомлюють наслідки таких дій. Однак не всі мешканці будинків мали гарну оцінку з цього предмету. Тому на виливальників борщів, супів і окрошок чекає неприємний сюрприз при фіксації такого факту».
Источник: 0462.ua