За інформацією: Суспільне Чернігів.
Підприємиця Євгенія Гурко. Суспільне Чернігів
Усі торти та солодощі, каже жінка, виготовляються за власними рецептами, які вдосконалювались роками.
"Це наші напрацювання, ми щось думаємо новеньке, пробуємо, перероблюємо, поки наші гості не скажуть: «Це дуже смачно». Інколи до остаточного рецепта торта проходить декілька етапів розробок, поки ми знайдемо золоту середину".
Торти у кондитерській. Суспільне Чернігів
Особливо Євгенія пишається своїм "Київським" тортом.
"«Київський» на чернігівський лад. Ми використовуємо тільки якісні продукти, масло якісне і згущене молоко для крему. Тому він у нас неперевершений. Це наш хіт".
«Київський» торт. Суспільне Чернігів
Також працівники кондитерської експериментують та вигадують нові торти, каже Євгенія.
"Наша придумка — це чорничний торт і торт манго-маракуйя. Це ми вигадали самі. Можливо є десь схожий в когось рецепт, але це наша розробка".
Робота у кондитерській в Чернігові. Суспільне Чернігів
За словами кондитерки, у пекарню за грантові кошти купили харчовий принтер.
"Друкує на будь-якій поверхні, на тортах, на мастиці, на вафельному та цукровому папері. І будь на чому, що ви хочете з’їсти".
Кондитерський принтер. Суспільне Чернігів
Зараз у Євгенії працює семеро людей, також є вакансії.
Як повідомили у коментарі Суспільному в обласному центрі зайнятості, загалом з початку року завдяки державній програмі "Власна справа" в області з’явилось 163 робочих місця. На розвиток бізнесу держава виділила майже 18,5 мільйонів гривень, які розподілили між 77 підприємцями.
Читати ще
Читати ще Як на Чернігівщині за допомогою грантових грошей підприємці створюють робочі місця та розширюють свій бізнес
Читати ще У Ріпках на Чернігівщині підприємиця відкрила піцерію завдяки гранту
Читати ще По 25 тисяч доларів на розбудову: в Мені на Чернігівщині два підприємства отримали гранти