Заробітна плата (усього): 6000 грн
У тому числі основна: 6000 грн
Опис
Завдання та обов'язки, опис робіт, коментарі:
Забезпечувати різноманітність асортименту страв та кулінарних виробів. Здійснювати постійний контроль за додержанням технології приготування страв, нормами використання сировини та напівфабрикатів. Забезпечувати вхідний, оперативний та вихідний контроль якості продукції. Працювати в шкільній їдальні
Контактні телефони фахівців центру зайнятості (0462)678840; (063)8059685.
Режим роботи:
5-денний робочий тиждень
Характер виконуваної роботи:
Постійний
Умови праці:
Оптимальні
Додаткові вміння, знання, навички, вимоги до працівника:
Наявність попереднього медичного огляду