Кожна господиня старається здивувати своїх домочадців та гостей вишуканими стравами, готуючи суто українські страви чи блюда «заморської» кухні. Задля надання приготовленій страві унікального та неповторного українського смаку більшість господинь використовує звичні сіль та перець, проте ізюминка кожного блюда криється в застосуванні кетчупу та майонезу, соусу та маринаду, гірчиці та різноманітних приправ всім відомої торгової марки «Торчин», продукцію якої можна зустріти на столі кожної української родини. Приготувати будь-яку страву достатньо легко, знаючи спосіб приготування та склад інгредієнтів, що входить до складу блюда, проте люба українська страва по своєму унікальна, будь-то вареники чи борщ з реберцями, який у кожної господині має свій неповторний смак.
Готуємо разом з torchyn.ua
Кулінарні книги чи старі мамині записники для приготування страв української чи будь-якої іншої кухні поступово відходять у минуле. Завдяки повсюдній комп’ютеризації та діджиталізації сучасним господиням достатньо відкрити спеціалізований кулінарний сайт, на кшталт torchyn.ua і до їхньої уваги буде представлено величезна кількість рецептів щодо приготування найрізноманітніших страв та блюд на кшталт:
- картоплі по-селянському, лимонного кексу чи шніцеля з капусти;
- маринованих огірків з перцем чилі, баклажанів з кетчупом або лобіо;
- італійського супу «міністроне», теплого овочевого салату з апельсином чи ніжної кабачкової ікри;
- овочевого рагу з абрикосами, пісного плову, лінивого рататуя або печеного овочевого салату з яйцем пашот;
- запеченого цибулевого супу, крем-супу зі шпинатом, овочевої лазаньї чи ніжного сирного печива;
- гарбузового супу з насінням, сирного супу з сухариками, кисло-солодкого супу по-шанхайськи чи картопляного супу-пюре.
Сайт також пропонує відвідувачам рецепти приготування вишуканих десертів, страв для пікніка, холодних та гарячих закусок, консервованих та маринованих овочів та багато іншої інформації кулінарного спрямування з детальним описом технології приготування страв та переліком необхідних інгредієнтів.
Рецепт класичного борщу з реберцями
Український борщ завдяки його унікальності міжнародною спільнотою під егідою ЮНЕСКО занесено до переліку нематеріальної культурної спадщини України, що перебуває під охороною. Для приготування борщу за рецептом torchyn.ua потрібно 4 картоплини, пів качана свіжої капусти, 210 грам свинячих реберець, одну бурякову-томатну заправку «Торчин».
Перед приготування борщу картоплю необхідно порізати кубиками, капусту – нашинкувати, м’ясо – промити та розділити на порції. Спершу реберця необхідно
залити в каструлі з 2,5 літрами води та довести до кипіння, далі додати картоплю і варити до готовності. Після – добавляємо капусту та варимо 3-4 хв, насамкінець додаємо заправку «Торчин», зелень до смаку варимо ще 2 хвилини. Борщ готовий, смачного!